avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 790 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Decont TVA gresit
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Decont TVA gresit

Am gresit la decontul de tva din iunie ,la taxare inversa ,am introdus suma de doua ori,as putea sa bag in iulie pe regularizari?Aveam tva de recuperat ?
Cel mai recent răspuns: George Moraru , Consultant fiscal 16:45, 10 August 2012
Exista 2 proceduri pentru corectarea unui decont:
1. Corectia - se depune la AF o cerere de corectie, decontul corect, balanta de verificare si jurnalele de TVA;
2.Regularizarile, care se fac de obicei in luna urmatoare sau trimestrul urmator (depinde de vectorul fiscal).
Taxarea inversa inseamna TVA pe deductibil si pe colectat. Nu stiu fara sa vad acel decont daca aveati TVA de recuperat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Decont tva si decl 390 pt o firma care presteaza servicii in tara beneficiarului oanamari98 oanamari98 Firma prestatoare din Romania -catre beneficiar din uniune, prestatia este in tara beneficiarului, pentru care s-a inregistrat taxare inversa, respectiv ... (vezi toată discuția)
Regularizare decont tva anitu anitu In luna iunie am facut o inregistrare incorecta in contabilitate , la o factura de vanzare marfuri.Factura era in valoare de 4607 lei si a fost inregistrata ... (vezi toată discuția)
Corectare erori materiale decont tva Pop Lenuta Pop Lenuta va rog sa mi raspundeti la corectarea erorilor materiale conform OMF 179/2007 corectarea erorilor materiale din decontul de tva, persoana impozabila poate ... (vezi toată discuția)