avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 771 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Probleme cu RCS & RDS
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Probleme cu RCS & RDS

Am fost plecat din tara,contractul ne putand fi inchis decat de mine am platit 550 lei cand m-am intors pentru activarea internetului,am si platit in avans luna august ca sapot face mutatie de servicii la un alt numar de casa,au trecut 2 saptamani si nici un semn,am sunat de doua ori la ei si tot cu promisiuni am ramas.
Internetul nici la vechea adresa nu merge deoarece contul e inca inchis.

Au voie sa isi bata joc de oameni asa de urat?
Cel mai recent răspuns: Mihai Dorohoi , Alte profesii 16:21, 12 August 2012
cea mai simpla metoda este sa faceti o plangere la OPC, chiar saptamanal pana vi se remediaza problema.
Faceti o plangere la OPC.
locuiesc la sat iar resedinta judetului este la 80 km departare de mine (Resita),se poate face cumva si online sau trebuie sa ma prezint personal ?
~ Conținut șters la cerere ~
deci eu am platit deja 550 lei,dar sunt nesimtiti in privinta instalarii serviciilor,au trecut deja 2 saptamani decat am platit si am facut mutatie pe alta adresa.

Alte discuții în legătură

Internet la bloc v.coman v.coman 1.administratorul blocului poate impiedica o firma de internet sa traga firele aferente retelui in interiorul sau in exteriorul blocului ? (singura firma ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract cablu tv voiosu voiosu Buna ziua , Am contractat servicii de cablu TV prin acord de novatie pe 12 luni , preluare servicii odata cu imobilul inchiriat . M-am mutat in alta ... (vezi toată discuția)
Factura trimisa dupa 2 ani si 6 luni danieladany danieladany Buna ziua,am o problema cu compania RDS-RCS am facut un contract de televiziune cu ei acum 2 ani si 6 luni prima data pentru tv. prin antena parabolica ... (vezi toată discuția)