avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 714 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... amanarea eliberarii conditionate
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

amanarea eliberarii conditionate

Buna ziua.As avea nevoie de ajutor in legatura cu o situatie.Dupa implinirea feactiei obligatorii eliberarii conditionate, am primit o amanare de 8 luni, care expira in noiembrie, dupa 3 luni de la aceeasta amanare am facut alta cerere si a fost redus termenul de amanare de la 8 la 5 luni.Acum s-a implinit termenul si am facut alta cerere de eliberare si mi s-a spus ca cele 5 luni devin executabile de la data ramanerii dfinitiva a sentintei, iar acum pentru ca am facut si recurs data de intrare in comisie s-a amanat din noimberi in decembrie.A avea nevoie de niste sfaturi dak sunteti amabili.Va multumesc...

Alte discuții în legătură

Despre amanarea eliberarii conditionate alexandra.dinica alexandra.dinica buna ziua, odata intrat in comisia de eliberari conditionate, am primit o amanare de 8 luni, asta in martie, in luna mai, fiind transferat int-un alt ... (vezi toată discuția)
Eliberare rosica rosica sotul meu a facut cerere pentru eliberare conditionata si judecatoria i-a admis cererea vineri pe data de 4.05.2012.cand urmeaza sa se elibereze ?cate zile ... (vezi toată discuția)
Infractiuni privind circulatia pe drumurile publice just_say_it just_say_it Buna seara, Anul trecut mi-a fost suspendat permisul pentru conducere in stare de ebrietate! Pe data de 29.11.2011 am primit sentinta ... (vezi toată discuția)