avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 650 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... victima accident rutier,parasirea locului ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

victima accident rutier,parasirea locului accidentului,autor neidentificat

Acum 3 zile am fost victima unui accident rutier,in urma caruia am 10 zile ingrijiri medicale si pagube materiale destul de serioase, comparativ cu salariul meu.Faptasul a fugit de la locul accidentului, iar masina implicata in accident avea numar de Anglia si dupa verificarile Politiei este radiata.Spuneti-mi,va rog, ma pot adresa Fondului Victimelor Strazii si in ce perioada de timp(dupa ce finalizeaza Politia cercetarile)?
Cel mai recent răspuns: cyan , moderator 15:25, 10 August 2012
ariana_2374 a scris:

masina implicata in accident avea numar de Anglia si dupa verificarile Politiei este radiata.Spuneti-mi,va rog, ma pot adresa Fondului Victimelor Strazii si in ce perioada de timp(dupa ce finalizeaza Politia cercetarile)?


Fondul de Protectie a Victimelor Strazii intervine dacă accidentul cauzator de prejudicii s-a produs pe teritoriul României şi autovehiculul care a provocat accidentul a rămas neidentificat sau autovehiculul identificat era neasigurat.

Din relatarea dvs. se intelege ca autovehiculul a fost identificat dar dupa ce a fost verificat s-a constatat ca este radiat ceea ce duce la concluzia ca nu este asigurat.

daca autovehiculul vinovat nu este inmatriculat in Romania vă veţi adresa Biroului Asigurătorilor de Autovehicule din Romania (BAAR) şi veţi urma recomandările pe care le veţi primi de la aceasta instituţie.
[ link extern ]

mai multe informatii gasiti aici.
[ link extern ]

Ultima modificare: Vineri, 10 August 2012
cyan, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident rutier claaudm33 claaudm33 am fost accidentat de o masina care a fugit de la locul accidentuuli, intre timp a vandut masina , nu are nici asigurare,cunosc numatul masinii,am declarat ... (vezi toată discuția)
Accidentat de o mașină fără rca, al cărei șofer nu vrea să achite reparația. cât timp am la dispoziție să îl dau în judecată? TorokLavinia TorokLavinia Bună ziua! Soțul a avut un accident rutier, doar cu daune materiale în data de 15.09.2018,în care șoferul vinovat nu deținea asigurare RCA, acesta ... (vezi toată discuția)
Accident rutier cu autor necunoscut Pavalasc Pavalasc Ce putem face dacă am fost accidentați în trafic, de o mașină necunoscuta, și la care nu am putut sa ii vedem numărul de înmatriculare, iar șoferul a ... (vezi toată discuția)