avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 424 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Pretentii.Imprumut
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Pretentii.Imprumut

a si eu o nelamurire,cineva ma dat in judecata zicand ca ia dat o suma de 35 de mi de euro de iam luat un apartaent ,ma dat in judecata eu am depus la dosar de unde am avut acei bani de miam cumparat apartamentul el nu poate justifica ca mia dat acei bani doar cu martori care nu au fost de fata si pe care cred ca ia platit.ce este de facut a castig de cauza ??????????????
Cel mai recent răspuns: ContSters258804 , utilizator 22:10, 10 August 2012
Daca a platit martori,faceti si dv o plangere impotriva dansului pentru savarsirea infractiunii de incercare de a determina marturia mincinoasa-art261 cod penal.Daca asa zisii martori fac vreo declaratie,faceti plangere si impotriva lor pt infractiunea de marturie mincinoasa,asta ii va pune serios pe ganduri daca vor continua sa minta sau nu.Ei au posibilitatea sa isi retraga marturia mincinoasa si sa scape de pedeapsa,in caz contrar risca mult...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Zgariat masina paq paq salut ! am desenat cu cheia pe masina unui vecin (beat fiind) al unui prieten de-al meu si acesta s-a dus la politie (mi se pare normal) cu prietenul meu si au ... (vezi toată discuția)
Incadrare juridica - marturie mincinoasa mdcc mdcc Buna ziua,va rog sa-mi spuneti ce fapta penala(ce articol) se incalca atunci cand minti sub juramant un judecator?Multumesc Anticipat!!! (vezi toată discuția)
Vreau sa o dau in judecata iulian1990 iulian1990 buna ziua.. am o mica problema..am o vecina care ma tot dispera cu politia.. cheama politia la orice ,iscare facuta de mine.. am numeroase amenzi in acesta ... (vezi toată discuția)