avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 519 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... accident autocar (deces)
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

accident autocar (deces)

buna ziua ,in 2009 mama si sora mea se intorceau acasa cu autocarul la putini km de casa a intrat un tir in autocar (soferul tirului fiind vinovat ,a primit suspendare si plata unei daune simbolice ptr copii minori)
Intrebare : Pentru asigurarea biletului de calatorie (cu autocarul) se pot primii daune in caz de deces chiar daca soferul autocarului nu a fost vinovat .Va multumesc
Daunele se pot primii de la asiguratorul celui vinovat de producerea accidentului.Dvstra aveati posibilitatea in cazul in care ati suferit anumite vatamari si ati avut mai mult de 10 zile de ingrijiri medicale sa depuneti plangere penala impotriva celui care se face vinovat de producerea accidentului in care sa va constituiti parte civila solicitand daune materiale si morale.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Daune materiale si morale accident de circulatie realplayer realplayer Buna ziua, va rog sa ma ajutati cu sfaturi pentru urmatoarea problema: In urmas cu 14 zile un prieten deal meu foarte bun a fost cu masina la mecanic, in tim ... (vezi toată discuția)
Despagubiri rca accident rutier cu victime ciobanu_alina ciobanu_alina Doresc rezolvare pentru un caz dificil .in urma unui accident de circulatie sora mea a decedat soferul a murit si el,se vor da despagubiri RCAi n situatia ... (vezi toată discuția)
Victima accident rutier pe trecere de pietoni mihaela catalina mihaela catalina Buna ziua, Am 26 de ani și vineri (04/06)am fost accidentata pe trecerea de pietoni în fata la metroul Pipera. Am entorsa la picior și la mana ... (vezi toată discuția)