avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 901 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... credit bancar
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

credit bancar

daca nu s-au platit timp de 120 zile ratele la banca ( 4 rate ) ce se poate intampla ? Se intocmeste dosar de catre firma de recuperari ? Cum se procedeeaza ?
Cel mai recent răspuns: Lucian Huzum , Consilier juridic 20:10, 11 August 2012
banca trebuie sa recupereze banii.trece la executare
In astfel de situatii banca opteaza pentru doua situatii: fie initiaza ea insasi executarea silita, fie vinde creanta unei societati specializate in recuperarea creantelor. Minimul timpului de neplata nu poate fi determinat, banca poate cere executarea silita chiar si dupa o zi de la data scadentei unei rate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Rate banca daponte stefan daponte stefan Daca sunt restant cu patru rate la banca se poate cere rambursarea in totalitate a creditului,chiar daca peste doua sau trei luni voi plati integral?Prin ... (vezi toată discuția)
Executat silit apoi cesionat mgyom mgyom Salut, Ar dori un raspuns la o intrebare. Am luat un credit auto in 2008 de la o banca pe care dupa un timp nu l-am mai putut plati din motivul ca am fost ... (vezi toată discuția)
Datorie banca,,,,,,,, nu stiu ce sa fac. stefanutzu stefanutzu Buna ziua.Va deranjez si eu cu o intrebare.In 2006 am facut un credit la o banca,prin care am scos suma de 7000 lei.Am platit lunar timp de un an dupa care am ... (vezi toată discuția)