Buna dimineata. Am si eu o intrebare la dumneavoastra: In 03.2005 am savarsit o fapta penala de abuz de incredere transformandu-se in termeni judecatoresti in furt calificat simplu ce s-a sfarsit in 06.2007 si am primit o condamnare cu suspendare conditionata de 2 ani si 6 luni.
Acum trecand atata timp a-si putea sa ma reabilitez? Ca in intervalul asta de timp nu am mai savarsit nici o fapta. Si doresc daca binevoiti sa imi spuneti si mie pasii ce trebuie sa ii urmez pentru a beneficia de acest lucru daca este posibil,dar precizez ca am avut cu suspendare,nu inchisoare cu executare.
Va multumesc frumos! astept un raspuns urgent
Ce spuneti dvstra aici este adevarat asa ar trebui sa se intample dar cei de la cazier nu sant asa de binevoitori sa opereze aceste modificari fara o hotarare de la instanta prin care sa se constate ca a intervenit reabilitarea,am avut numerosi clienti in aceasta situatie.
Cazier
mar17
In data de 28/06/2011 am primit sentinta de 1 an si 2 luni cu suspendare pt conducere sub influenta bauturilor alcoolice fara accident . Dupa cat timp mi se ... (vezi toată discuția)