avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 883 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... INCADRARE PE FUNCTIA DE ASISTENT MEDICAL PRINCIPAL CU ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

INCADRARE PE FUNCTIA DE ASISTENT MEDICAL PRINCIPAL CU STUDII POSTLICEALE

IN NOIEMBRIE 2011 AM DAT EXAMENUL DE AM. PRINCIPAL IAR IN MARTIE 2012 AM PRIMIT ADEVERINTA (DSP A INTARZIAT CU 20 ZILE ELIBERAREA ACESTOR ADEVERINTE ELE FIIND DATATE IN FEBRUARIE 2012).AM DEPUS CERERE PENTRU MODIFICAREA INCADRARI DAR ACEST LUCRU NU S-A INTAMPLT NICI IN LUNA AUGUST 2012(FUNCTIE SI INCADRARE SALARIALA).CE POT SA FAC?CARE ESTE TERMENUL LEGALDE INCADRARE?
MENTIONEZ CA LUCREZ LA UN SPITAL DE STAT APARTINAND DE PRIMARIE
Cel mai recent răspuns: EUXMIRA , utilizator 13:43, 13 August 2012
Din cate stiu, nu exista un termen. Promovarea pe functie se hotaraste de catre conducere, trebuie schimbata functia intai in statul de functii, lucru care nu este atat de greu, il face DSP-ul la solicitarea unitatii in care lucrezi, apoi conducerea da dispozitie de promovare in functie si de incadrarea bugetara pentru ca promovarea va aduce o crestere in bugetul cu salariile. Sper ca ai inteles. Sfatul meu neoficial, este sa te dai bine pe langa seful RUNOS ca sa te ajute.
Sfatul meu este sa nu mai dati "sfaturi neoficiale",sau daca doriti o puteti face in privat,folosind facilitatea oferita de forum.(mesaje private).


@irina83,
Reveniti cu o noua solicitare scrisa catre conducerea unitatii in acest sens,sau chiar incercati sa intrati in audienta la managerul spitalului sau la directorul medical pt. a le prezenta situatia. Posibil sa nu fie rea vointa ci doar sa nu existe incadrare in cheltuielile aprobate de personal.(fond pt. promovari)dar tot atat de posibil sa se produca si o rectificare pe plus a bugetului spitalului in luna septembrie si atunci spitalul sa solicite Administratiei locale(primarului) aprobare pt.modificarea statului de functii...prin transformarea postului de asistent medical pl in asistent medical pl principal si sa fiti incadrata si salarizata corespunzator gradului profesional obtinut prin examen si confirmat prin adeverinta .
Ultima modificare: Duminică, 12 August 2012
ContSters136493, utilizator
Nu stiu de ce v-a deranjat atat de mult sfatul meu, nu era cu nici o intentie rea dar stiu din proprie experienta ca multe cereri se pierd prin diverse birouri si nu mai ajung la conducere iar managerul de multe ori este prea ocupat sa tina minte toate cererile primite. Problemele se rezolva cu oameni si nu inteleg ce este rau in asta, Seful de personal ajunge mai repede in audieta la manager si poate expune problema mai bine. Asta este parerea mea bazata pe o experienta de 10 ani lucrati intr-un spital, in serviciul RUNOS. Daca am deranjat pe cineva imi cer scuze.
:offtopic:

Nu ati deranjat pe nimeni,numai ca acesta este un forum profesionist de la care utilizatorii asteapta solutii legale la problemele cu care se confrunta .....Raspunsuri de genul "sa te dai bine pe langa seful RUNOS ca sa te ajute"nu-si au locul aici ci asa cum v-am spus intr-o discutie privata.
Aveti dreptate, a fost o exprimare gresita, probabil prost inteleasa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua! sunt agajată într-un spital de stat, încadrată ... Cristiana Nica Cristiana Nica Bună ziua! Sunt agajată într-un spital de stat, încadrată ca asistent medical debutant, din aprilie anul trecut. Am depus la RUNOS o cerere pentru ... (vezi toată discuția)
Asistenti medicali licentiati ctgadina ctgadina Este cineva care a absolvit Facultatea de medicina la specialitatea asistent medical GENERALIST SI CARE SA AIBA VECHIME IN MUNCA peste 10 ani?.Eu am 13 ani ... (vezi toată discuția)
Grila salarizare asistent medical cu studii superioare sorana-m sorana-m Buna seara, am mai multe nedumeriri si anume in baza carei legi se face incadrarea salariala a unui asistent medical cu studii superioare care nu a mai lucrat ... (vezi toată discuția)