avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 667 soluții astăzi

Miercuri, 21 mai, are loc evenimentul: Angajarea străinilor în România - Recomandări practice și lecții utile pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... asistent principal
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

asistent principal

In oct 2009 am promovat examenul de grad principal,iar in martie am primit adeverinta,dupa care am facut o cerere la spitalul la care sunt angajata sa imi acorde drepturile salariale ce mi se cuvin in urma obtinerii acestui titlu de as med principal.Care este perioada legala pana cand angajatorul trebuie sa ma incadreze in alta grila?
Cel mai recent răspuns: zzenovia , utilizator 09:32, 29 Martie 2010
Nu este o anumita perioada legala . Promovarea dvs.trebuie facuta in momentul in care angajatorul are sursele financiare prevazute in bugetul de venituri si cheltuieli si dupa ce se solicita la DSP transformarea postului prevazut in statul de functii din asistent medical in asistent medical principal .
Oricum , cred ca la aceasta data, niciun spital nu are bugetul de venituri si cheltuieli aprobat, intrucat nu s-au incheiat contractele cu CJAS .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legislatie pt. sanitar andrale andrale Va ror sa ma ajutati in urmatoarea problema. Daca o asistenta a dat examen pt. grad principal la DSP mai trebuie sa dea examen si la spital? D-na de la ... (vezi toată discuția)
Legea 330/2009 sanatate promovari PUFACONT PUFACONT suna asistenta medicala si am sustinut examenul petru grad principal, am facut o cerere pentru trecere conform adeverintei in grad principal, pot fi promovata ... (vezi toată discuția)
Incadrare pe functia de asistent medical principal cu studii postliceale irina83 irina83 IN NOIEMBRIE 2011 AM DAT EXAMENUL DE AM. PRINCIPAL IAR IN MARTIE 2012 AM PRIMIT ADEVERINTA (DSP A INTARZIAT CU 20 ZILE ELIBERAREA ACESTOR ADEVERINTE ELE FIIND ... (vezi toată discuția)