avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 882 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Firma taxi
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Firma taxi

Detin o masina pe care vreau sa o fac taxi pe parcurs sunt intreresat sa mai cumpar cateva masini dar dupa un anumit timp. Vreau sa imi deschid un SRL si sa angajez 2 soferi in ture. Ce autorizarii si ce acte imi trebui si in ce ordine le pot obtine si unde anume trebuie sa merg? multumesc mult
Cel mai recent răspuns: Lucian Huzum , Consilier juridic 17:52, 12 August 2012
Primul pas este sa infiintati societatea, dupa care sa va obtineti autorizatiile de functionare de la primarie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infiintare companie transport pentru uber andrey1412 andrey1412 Ce pasi trebuie facuti pentru a infiinta o companie de transport prin care sa gestionezi masini in regim de inchiriere pentru soferii UBER? (vezi toată discuția)
Infiintare pfapt taximetrie, de la a la z georgeandru georgeandru Bun gasit, Sunt salariat si de curand am capatat posibilitatea financiara de a incepe o activitate pe cont propriu. Doresc sa cumpar o masina deja echipata si ... (vezi toată discuția)
Autorizatie taxi pe pfa mutat pe srl scarlatcorina scarlatcorina am autorizatie taxi pe \"pfa\"si si de curand vreau un srl in vedera trecerii masinii pe societate se poate face asta?daca da unde treb sa ma interesez?sau in ... (vezi toată discuția)