avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 739 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale autorizatie taxi pe pfa mutat pe srl
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

autorizatie taxi pe pfa mutat pe srl

am autorizatie taxi pe "pfa"si si de curand vreau un srl in vedera trecerii masinii pe societate se poate face asta?daca da unde treb sa ma interesez?sau in ce lege trebuie sa ma informez?

Cel mai recent răspuns: scarlatcorina , utilizator 11:14, 23 Februarie 2009
Interesati-va acolo unde ati obtinut autorizatia.Cred ca la primarie.
Teoretic ar trebui sa mearga, mai nou pentru infiintarea unei firme cu activitati de taxi sunt necesare autorizari prealabile.
Stiti cumva si ce autorizatii?Multumesc mult ptr raspunsuri.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infiintare pfapt taximetrie, de la a la z georgeandru georgeandru Bun gasit, Sunt salariat si de curand am capatat posibilitatea financiara de a incepe o activitate pe cont propriu. Doresc sa cumpar o masina deja echipata si ... (vezi toată discuția)
Firma taxi george_passat george_passat Detin o masina pe care vreau sa o fac taxi pe parcurs sunt intreresat sa mai cumpar cateva masini dar dupa un anumit timp. Vreau sa imi deschid un SRL si sa ... (vezi toată discuția)
Cum se infiinteaza srl? diana_creatza19 diana_creatza19 Buna. Va rog sa ma ajutati si sa imi spuneti si mie cum se infiinteaza un srl pentru colectare fier vechi. Ce autorizatii, ce acte si cam cat costa daca ... (vezi toată discuția)