avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 763 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Se acorda ajutor familiei?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Se acorda ajutor familiei?

Familia unei persoane salariate de aproape 57 ani(cu o vechime in munca de aproape 40 ani), care moare in urma unui atac de cord, primeste ajutor material de inmormantare (de la Casa de pensii sau primarie) ?
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Daniela Bolog , Consultant credite si finantari 07:30, 13 August 2012
Ajutorul de inmormantare il primeste de la societatea sau institutia unde lucra persoana asigurata care a decedat.Daca era pensionara atunci trebuie sa se adreseze Casei judetene de pensii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Un prieten a decedat insa era salariat, cui trebuie sa cerem ajutorul de deces? bau_bau bau_bau Buna seara si imi cer scuze de deranj. Un prieten foarte bun, in varsta de 21 de ani, a decedat intr-un accident de masina. El era angajat la o firma de ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! mama mea a decedat, iar eu ca fiica ei si singura ... iulianegrea88 iulianegrea88 Buna ziua! Mama mea a decedat, iar eu ca fiica ei si singura rudă nu am primit ajutor de înmormântare deoarece aceasta nu avea o pensie sau un salariu, ci o ... (vezi toată discuția)
Ajutor de inmormantare bejenik bejenik tatal meu adecedat in urma cu 4 luni,am incercat la primaria din localitate pt ajutor de inmormantare si nu mi s-a acordat,trebuie sa precizez ca tatal meu era ... (vezi toată discuția)