avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1103 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale infiintare birou de arhitectura
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

infiintare birou de arhitectura

Buna ziua,
doresc sa infiintez un birou de arhitectura, impreuna cu 2 asociati, insa niciunul dintre noi nu avem inca drept de semnatura.
Intrebarea mea ar fi daca pana la obtinerea dreptului de semnatura se poate infiinta firma, angajand un arhitect care sa semneze proiectele? si care ar fi pasii de urmat?

Alte discuții în legătură

Conditii ocupare post de arhitect sef intr-o primarie vvicki vvicki Ma numesc Victorita si sunt arhitect. Detin o societate de arhitectura la care sunt asociat unic cu drept de semnatura. Doresc sa particip la un concurs ... (vezi toată discuția)
Birou individual arhitectura - caen secundar + alte intrebari razvanUTI razvanUTI [b]Buna ziua,[/b] Am o intrebare in legatura cu infiintarea unui [b]\"birou individual de arhitectura\".[/b] Am dobandit dreptul de semnatura in cadrul ... (vezi toată discuția)
Restrangere drept la munca? maxim25 maxim25 Buna ziua, In primul rand vreau sa va spun ca nu am pregatire juridica si s-ar putea sa gresesc anumiti termeni dar am considerat ca pe acest forum pot ... (vezi toată discuția)