avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1039 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii recuperarea contributiilor la somaj platite de catre ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

recuperarea contributiilor la somaj platite de catre angajator

cum recuperez contributia la bugetul de somaj, platita de catre angajator pentru un bonus acordat de catre angajator - dar pentru care nu trebuia platita contributia la somaj.
Cel mai recent răspuns: Iulian MANEA , Contabil 23:24, 14 August 2012
Cel mai simplu este sa o compensati cu datoriile din lunile urmatoare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Din bonusul primit la disponibilizare s-a retinut contributia la somaj iar eu am primit indemnizatie. ulterior a trebuit sa restitui indemnizatia, este corect? const_57 const_57 Buna seara, In 2011 am fost disponibilizat cu un bonus in cuantum......f. mare. Pe fluturas suma este trecuta ca prima de fidelitate si este componenta a ... (vezi toată discuția)
Salariile compensatorii fac parte din baza de calcul a indemnizatiei de somaj? bnc bnc In decembrie 2013 am incheiat contractul de munca prin acordul partilor in urma acestei \\"\'demisii\\" primind o compensatie financiara echivalenta a 24 de ... (vezi toată discuția)
Anexa 26 ContSters193525 ContSters193525 Imi raspundeti va rog la 2 intrebari : 1.Ce trebuie trecut la punctul B care are urmatorul continut: \\" - pentru ... (vezi toată discuția)