dc nu iau indemnizatie din urma? copilul meuare 4 luni jumate si acuma reusesc sa ajung sa depun actele...acolo mi sa spusu ca nu iau din urma doar de la data cereri depuse,,dc? am o prietena careanul trecut a depus actele tot asa cand copilul avea 4 luni si aluat din urma,,nu e corect..eu mai am un copil de 2 ani si 3 luni..ptr el amluat... am avut pf..am suspendat firma pe 3 ani..cu asta micu as mai avea un an din suspendare ..pot sa depun acuma cerere ptr suspendare in continuare ... ca sa iau doi ani indm sau cand se termina suspendarea anul viitor in apriilie.. atunci sa ma du c sa vad ce se poateface..sau daca imi inchid firma acuma.. mai iau indemnizatie?
1. Este posibil ca situatia dvs. sa nu se potriveasca cu situatia prietenei dvs.
2. Desi prezentarea dvs. este cam incalcita eu inteleg ca ati nascut al doilea copil inainte de a se termina CCC1 si trebuia sa intrati direct in CCC2.
3. Incercati sa faceti o prezentare a situatiei mai pe inteles: cand s-a terminat CCC1, cand s-a nascut al doilea copil?
4. Daca nu va primeste actele la Primarie luati legatura cu Agentia Judeteana pentru Plati si Inspectie Sociala, cea care aproba si plateste indemnizatia pentru CCC.