avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 573 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Proces verbal de receptie a lucrarilor
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Proces verbal de receptie a lucrarilor

Buna ziua.Intrebarea mea este cand pot sa depun la primarie procesul verbal de receptie a lucrarilor, pentru ca sa fiu scutita de plata impozitului.
Casa este aproape terminata, acuma facem finisajele in interior(gresie ,faianta, pardosea si mobila).Am fost la primarie si mi s-a spus ca nu este locuibil?!?!?!?!??Proiectantul mi-a zis ca nu are nici o legatura una cu alta.Va rog frumos sa ma ajutati si eventual sa-mi scrieti Legea care reglementeaza acest aspect.
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Amalia Dana Girbo , Expert cadastru autorizat ANCPI / OCPI 20:08, 13 August 2012
In primul rand nu inteleg de ce vreti sa fiti scutita de impozit. Impozitul oricum trebuie platit. In legatura cu intrebarea dvs, cererea pentru eliberarea procesului verbal de receptie se poate depune si daca nu sunt gata finisajele interioare gen gresie faianta. Practic, cineva de la primarie va veni sa constate daca s-a construit conform planului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calcul valoare impozabila constructie noua neterminata. dodoambra dodoambra Va salut Am o problema. Am construit o casa ( de fapt \"extindere si mansardare\" la o constructie veche). Autorizatia de constructie am avut-o in anul 2014 ... (vezi toată discuția)
Pt o casa nou construita am un proces verbal de receptie partiala ... I_O_VDM I_O_VDM Pt o casa nou construita am un proces verbal de receptie partiala (exteriorul este terminat) obtinut in termenul de valabilitate al autorizatiei de construire, ... (vezi toată discuția)
Intabulare raduch67 raduch67 Am executat o amenajare spatiu de locuit in podul existent al casei mele, dimensiunile imobilului ramanand aceleasi.Ce trebuie sa fac pentru intabulare? (vezi toată discuția)