avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 713 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Conventie civila in timpul concediului medical
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Conventie civila in timpul concediului medical

Este posibil ca o persoana fizica, in timpul concediului medical la functia de baza, sa lucreze cu conventie civila la un alt angajator? Daca da, in cazul conventiei, cum se calculeaza venitul net si ce declaratii trebuie depuse de catre angajator?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 16:53, 13 August 2012
Eu nu inteleg cum mai poate sa munceasca o persoana care este in concediu medical (incapacitate temporara de munca)!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drepturi boala profesionala Ana maria Fetcu Ana maria Fetcu Buna ziua! Sunt angajat cu contract de munca pe durata nedeterminata si sunt in concediu medical de 5 luni de zile, iar la ultima internare certificatul ... (vezi toată discuția)
Concediu medical in timpul somajului LYLYK LYLYK Buna ziua,din luna aug. ma aflu in somaj,intre timp mi-am deschis un I.I.si lucrez la beneficiar pe baza de comision(nu am depasit 500 ron,indicele ... (vezi toată discuția)
Concediu medical in somaj onutza111 onutza111 Buna ziua, Azi mi am depus actele de somaj si tot azi vreau sa imi iau concediu de risc prenatal, se poate intrerupe somajul din prima zi? (vezi toată discuția)