avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 952 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... mie frica
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

mie frica

Buna seara,

sunt gravida si mam reangajat dupa ce am fost in c.i.c la aceeasi firma de o luna insa nu iam spus patroanei nimik. Daca ii duc certificat medical ca sunt gravida ma poate da afara ca nu iam spus.

multumesc
Nu va poate da afara, pentru ca sunteti gravida. Mergeti si anuntati conducerea societatii respective.

P.S.
Nu mai deschideti mai multe topicuri cu aceeasi problema , este o incalcare a Regulamnetului de postare.
Ultima modificare: Joi, 15 Ianuarie 2009
Cornel Vasile, Consilier juridic
Nu va poate da afara. Anuntati conducerea ca sa beneficiati de toate drepturile care vi se cuvin.

Av Julia Watkins

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sunt gravida armaghedon armaghedon Buna ziua, Sunt gravida si mam angajat dar angajatorul nu ma intrebat nimik.Fiind sarcina mica nu este vizibila.Cind va afla, din rautate sau alte motive ... (vezi toată discuția)
Succesiune geo_cul geo_cul buna ziua. numele meu este george muntean si sunt din deva. am o intrebare sau mai de graba o rugaminte: tatal meu a decedat indecembrie 2008 avind ultimul ... (vezi toată discuția)
Somaj dupa ccc Ioana.B.90 Ioana.B.90 Buna ziua.pot beneficia de somaj dupa ccc?am lucrat la o firma cu contract determinat.pe 8 iunie 2015 trebuia sa semnez contractul pe nedeterminat dar de pe 27 ... (vezi toată discuția)