avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 593 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Somaj dupa ccc
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Somaj dupa ccc

Buna ziua.pot beneficia de somaj dupa ccc?am lucrat la o firma cu contract determinat.pe 8 iunie 2015 trebuia sa semnez contractul pe nedeterminat dar de pe 27 mai am bagat medical 3 zile si de la 1 iunie am dus medical pe o luna(eram insarcinata in o luna,o luna si ceva dar imi era foarte rau nu ma puteam tine pe picioare)am completat cererea aceea prin care le aduceam la cunostinta ca sunt insarcinata si luna urmatoare m-am dus cu meducalul pe luna iulie.(intelesesem ca daca esti gravida sau duci medicale nu te pot da afara)iam intrebat daca mi sa prelungit contractul pe nedeterminat si mi sa spus"pai daca ai bagat medicale e si normal sa nu ti se mai prelungeasca"mi-au pus toate copiile de medicale si contracte in brate si sa ma duc la casa de asigurari cu ele sa ma preia ei.m-au preluat ei de atunci.intrebarea mea este,pot beneficia de somaj dupa ce termin ccc(in noiembrie copilul face 2 ani),daca pot beneficia cu cat timp inainte sa ma duc la ajofm si ce acte mi-ar trebui.multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:58, 30 Iunie 2017
Trebuie sa mergeti la AJOFM sa intrebati , intrucat termenul maxim de depunere a dosarului pentru somaj este de 12 luni de la data incetarii c.i.m.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sunt însărcinată în 3 luni iar peste două luni îmi expiră contractul de muncă. au voie să nu mi-l prelungească? Dana  keller Dana keller Sunt însărcinată în 3luni si in 2 luni imi expira contractul de muncă și nu imi m ai prelungesc contractu ! Ce pot sa fac? (vezi toată discuția)
Contractul de terminat de munca si sarcina iuliana2233 iuliana2233 Buna ziua, va rog sa ma lamuriti in legatura cu urmatorul aspect: am un contract de munca determinat, care expira in 19 iunie 2017. Intentionez sa mai fac un ... (vezi toată discuția)
Indemnizație copil Leea91 Leea91 Buna seara. Sunt gravida in 2 luni. Si astăzi am aflat că nu vor să îmi prelungească contractul de muncă. Ar trebui să nasc în iulie 2017.Doresc să ... (vezi toată discuția)