gi-jane2
Moderator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
Nimic, daca durata inceteaza de drept, nu sunt obligati sa va prelungeasca doar ca sunteti insarcinata, Va veti inregistra la agentia de somaj si veti prezenta si adeverinta de la medic ca sunteti insarcinata.
Eu eram insarcinata in vreo 2 luni si nu mi-au mai prelungit contractul.aveam 9 luni la ei.mi-au pus dosarul cu contractele in brate si mi-au spus sa ma duc la casa de asigurari.de acolo m-au preluat ei.luam medicale de la dr care urmarea sarcina si le duceam la casa de asigurari.de acolo ei le decontau si asa am dus-o pana cand a trebuit sa iau medicale de la dr de familie alea 124 de zile sau cat erau.dar trebuie tinut cont la zilele de concediu.oricum dupa 90 de zile de medical am fost la comisie,mi-au mai prelungit cu o luna apoi iara la comisie...apoi intram de drep cum ar veni.adica zilele alea 126.sau cat e.dupa aceea cand sa terminat parca am dus dosarul la primaria de care apartin.mi sa dat o lista cu ce copii sa aduc sa fac un dosar.de acolo am primit alocatia si indemnizatia tip de 2 ani.sper sa va fie de folos experienta mea ca si eu intrebam in stanga si in dreapta si nu stia nimeni.
Somaj dupa ccc
Ioana.B.90
Buna ziua.pot beneficia de somaj dupa ccc?am lucrat la o firma cu contract determinat.pe 8 iunie 2015 trebuia sa semnez contractul pe nedeterminat dar de pe 27 ... (vezi toată discuția)