avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1882 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... amenda penala
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

amenda penala

buna seara

am si eu o problema pe care doresc sa o clarific.
am fost urmarit penal din anul 2008 pana in anul 2011 cand s-a comunicat rezolutia procurorului ce s-a ocupat de caz. am fost cercetat pt infractiuni prevazute de "art 215/1 CP si art 290 CP", pt delapidare cu o suma de 4000 lei. rezultatul a fost ca inceteaza urmarirea penala si scoaterea de sub urmarire penala. totodata, mi-a aplicat "sanctiune cu caracter administrativ " si anume o amenda "in cuantum de 1000 lei ce urmeaza a fi executata conf art. 442 CPP".
Ma intereseaza daca aceasta sanctiune este trecuta in dosarul meu penal. daca scot un cazier apare aceasta in el?
eu nici nu am platit aceasta amenda pana acum, rezolutia fiind din iulie 2011. Daca apare la cazier in cat timp se prescrie acesta din cazier?
vreau sa imi infiintez o firma si dupa cum stiti am nevoie si de cazier. Si daca imi apare aceasta amenda pot sa dau acea declaratie pe propria raspundere cum ca nu sunt inscris in cazier cu antecedente?
Sunteti consumator? Despre ce drog este vorba si ce cantitate?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cazier-reabilitare victorcd2005 victorcd2005 Salut tuturor! Am si eu o intrebare pentru specialisti. Sa presupunem ca o persoana a fost condamnata la plata unei amenzi penale. Dupa trecerea unui ... (vezi toată discuția)
Antecedente penale ? quasimodo821 quasimodo821 in anul 2007 am fost cercetat pentru furt calificat ,mi s-a facut dosar penal, prejudiciul fiind mic , am recunoscut fapta si am primit o amenda administrativa ... (vezi toată discuția)
Amenda penala elena.20 elena.20 Am primit o amenda amenda penala.vreau sa stii daca apare in cazier.Am inapoiat bunul furat persoanei respective si am primit o amenda in jur de 400 ron,in ... (vezi toată discuția)