avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 707 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Program de vizita sugar
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Program de vizita sugar

Nici nu s-a terminat divortul in care a spus ca vrea sa-mi fie incredintat exclusiv mie copilul,fara sa ceara program de vizita,ca apoi sa ma trezesc cu alt proces ptca s-a razgandit.Nu stiu ce vrea pt ca nu am primit inca actiunea,dar pe portal e incadrat la "Autoritate parinteasca".Banuiesc ca vrea custodie comuna.
Individul m-a parasit cu mult inainte de a se naste copilul si de atunci si pana acum nu l-a interesat deloc acest copil,precum singur a marturisit la divort.Nu l-a vazut si nu a platit niciodata nici 2bani pt acest copil si,peste noapte,vrea sa fie "tatic"!
Intrebarea mea este:copilul are aproape 1an,il alaptez..este posibil ca instanta sa-i dea dreptul sa-l ia fara mine la plimbare sau mai rau,cateva zile???
Intrebarea
Cel mai recent răspuns: Ecaterinaa , utilizator 00:28, 25 August 2012
Evident, da.
Cititi sentinte pe net, veti vedea extrem de multe sentinte aberante.
Parerea mea, din postura de Stan Patitu", este sa va luati un avocat bun;
[editat-astfel de pareri, va rog sa nu ni le impartasiti, multumesc]
In Capitala, nu cunosc situatia, dar, repet, un avocat bun te poate face castigator chiar si daca esti in culpa, fara poti pierde cu dreptatea, cu dovezile in mana.
Va doresc succes.
Ultima modificare: Marți, 14 August 2012
gi-jane2, moderator
daisy_giullia a scris:


Intrebarea mea este:copilul are aproape 1an,il alaptez..este posibil ca instanta sa-i dea dreptul sa-l ia fara mine la plimbare sau mai rau,cateva zile???
Intrebarea


Rapunsul este cel dorit de dvs.
Nu are nicio sansa.
Sanse pt un program de vizita de cateva ore ar fi, chiar daca e vb de un copilas f mic, problema cea mai mare e ca nu s-a interesat, nu i-a pasat de acest copil, conditiile in care s-a stabilit ca numai dvs exercitati autoritatea parinteasca nu s-au schimbat, ar trebui sa cereti respingerea cererii, motivand temeinic
Draga mea, sunt intr-o situatie asemanatoare cu a ta... si fostul a primit dreptul sa-l ia pe copil (cu cateva luni mai mare ca al tau) singur, fara prezenta mea 4 ore consecutiv/sapt! Inca nu este definitiva hotararea, dar pe mine ma ingrozeste ideea.
Ceea ce vreau eu sa spun, este ca in Romania totul este posibil, chiar si cele mai rele si inexplicabile situatii. Cum spunea cineva mai sus, mori cu dreptatea in mana.
Cum a obtinut el asa ceva? Prin mita... si nu vreau sa dau mai multe detalii.
Insa nu e o noutate la noi, coruptia, pilele, mita sunt in floare.
Multa bafta si sa nu te lasi, sa ai avocat buni, multe probe si martori care sa dovedeasca ca nu s-a interesat/ocupat de copil.
Copilul meu nu isi cunoaste tatal,nu l-a vazut!!!E ca si cand as da copilul la plimbare unui om complet strain!Ar fi inuman sa-i produc o asemenea trauma ,iar daca judecatoarea va trece peste acest aspect psihologic extrem de important,cu siguranta nu voi lasa sa intample asa ceva!Sunt de acord cu vizite de acomodare,in prezenta mea,la mine acasa acolo unde copilul e in mediul lui si daca se imprietenesc,daca e clar ca baiatului ii face placere compania lui,atunci sa-l ia si singur la plimbare.Oricat de mult l-as dispretui eu pe individ,e important pt copil sa stie ca are un tata,sa-l cunoasca,dar nu asa cu japca!

Alte discuții în legătură

Program vizita bebelus 9 luni cris999 cris999 Ma aflu in proces de divort cu sotul meu, actiune de divort intentata de acesta. Am fost nevoita sa ma mut la parintii mei, deoarece acesta nu ne-a primit la ... (vezi toată discuția)
Recurs- program de vizita minor ramgam ramgam Buna seara, Am dori sa stiu daca pot sa fac recurs la o solutie data intr-un proces pt vizitare minor. Copilul are 1 an si 2 luni, e alaptat, are un ... (vezi toată discuția)
Custodie comuna dupa exercitarea exclusiva a autoritatii parintesti ContSters331678 ContSters331678 Buna ziua. Am urmatoarea situatie: am divortat acum 2 ani de fostul sot, impreuna cu care am o fetita de 6 ani si am o hotarare de divort cu exercitare ... (vezi toată discuția)