avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1018 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... numar ore lucrate lunar
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

numar ore lucrate lunar

Buna ziua,

O persoana care are un contract cu norma intreaga, pe perioada nedeterminata mai poate incheia inca unul (in aceleasi conditii - norma intreaga/perioada nedeterminata) la societatea la care este actionar unic?

Pentru o SRL-D cum se stabilesc cei 4 salariati pentru care angajatorul este scutit de CAS? Se considera in ordine cronologica sau se iau cele mai mici 4 salarii?


Multumesc anticipat.

Cristina
Cel mai recent răspuns: creatza_70 , utilizator 08:57, 14 August 2012
Mai poate incheia al 2-lea contract de munca cu norma intreaga daca fizic poate face fata.
Pentru SRL-D care are mai mult de 4 angajati scutirea de contributii sociale o puteti calcula la salariile cele mai mari , dar cu conditia ca aceste salarii sa nu depaseasca cuantumul salarial mediu brut pe economie din anul anterior(2011=2022 lei).
Multumesc pentru raspuns.

O zi frumoasa!

Cristina

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Angajat cu norma de 1 ora Mariii Mariii Este vreo restrictie ca un angajat sa fie cu minim 2 ore, sau merge si cu o ora? Salariul minim brut pentru un sofer cu liceul efectuat este de 101 lei daca va ... (vezi toată discuția)
Srl-d anairam_unid anairam_unid Buna ziua Stie cineva pentru un srl-d care sunt contributiile care nu se platesc? (vezi toată discuția)
Contributii si taxe pentru srl-d bob02008 bob02008 Buna ziua, pentru un SRL-Debutant, am inteles ca sunt scutit de o parte din contributia la stat pentru angajati. Imi puteti exemplifica exact ce procent sau ... (vezi toată discuția)