buna ziua din nou,iar referitor la intrebarea dvs.tatal meu la acea ora a facut schimb de apartament pentru ca nu putea sa vanda deoarece fratele cel mare care era major nu a fost de acord,prin urmare a trebuit sa faca schimbul asta si sa ia o diferenta de bani pe o camera din care ia dat fratelui o suma de bani pentru a nu mai locuii cu noi unde urma sa ne mutam noi impreuna cu viitoarea sotie a tatalui nostru.La ora aceea cand s-a facut schimbul tatal nostru era vaduv de sase luni. In imobilul cu trei camere parintii nostrii erau copropietari iar in acesta din urma apare tatal nostru +patru mostenitori respectiv noi cei trei frati de ambii parinti inclusiv fratele nostru din reletia mamei inaintea casatoriei cu tatal nostru. asta am aflat la sectia financiara in conditiile in care fratele cel mare a luat suma aceea de bani el fiind de acord doar cu mutarea imobilului din str.x in str.y,prin urmare acum nu stiu daca si-a pierdut dreptul dupa mama sau nu,pentru ca actuala sotie a tatalui zice ca noi nu mai avem nici un drept iar fratele cel mare cu atat mai mult pentru ca a fost despagubit la acea vreme cand s-a facut tranzactia. Va multumesc frumos pentru intelegere!
va multumesc din suflet pentru raspuns dar am citit de trei ori si nu inteleg termenii juridici va rog sa ma credeti,daca vreti dumneavoastra sa-mi explicati mai limpede ,va rog frumos! Multumesc anticipat.
Vă rog să continuați dialogul în cadrul discuției deja deschise, în loc să deschideți un nou topic.
Este cea mai utilă modalitate de a înțelege problema dvs de către participanții forumului și de a da cursivitate dialogului început în cadrul topicului anterior.
Va cer scuze si totodata va multumesc pt.intelegere. Dar eu tot nu sunt lamurita: cum adica eu ca si copilul parintilor mei trebuie sa fac dovada ca sunt mostenitor vis-a-vis de sotia actuala a tatalui nostru.Nu inteleg cum practic o straina ar putea in fata legii sa aiba castig de cauza si noi ca si copiii ,,parintilor nostrii nu sau foarte putin comparativ cu aceasta.Da inteleg ca ulterior casatoriei cu tatal nostru a locuit in casa noastra( in conditiile in care noi copiii am fost indepartati din casa pe motiv ca nu suntem de acord cu casatoria acestora in urma decesului mamei noastre).Succesiunea dupa mama s-a deschis iar in urma decesului tatalui nostru nu am deschis aceasta succesiune din motive materiale iar acest fapt duce catre pierderea mostenirii? Lamuriti-ma va rog ca eu nu mai inteleg nimic prin justitie.
Poate ca nu inteleg termenii invocati de dumneavoastra (posibil acest lucru).
Va multumesc frumos pentru rabdare si intelegere.O zi buna!
Mostenire
Ida Incze
Buna
Asi dori sa stiu:
Mama mea din a doua casatorie are doi copii eu am ramas la tata
Mama mea a decedat in 1985 iar unu dintre frati in noiembrie ... (vezi toată discuția)