avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 443 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Hotarare judecatoreasca dupa recurs (disputa mostenire)
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Hotarare judecatoreasca dupa recurs (disputa mostenire)

Buna ziua,

Dupa decesul mamei mele, intrucat nu ne-am putut intelege amiabil, 2 dintre cei 4 frati au intentat proces de partaj.
S-a judecat procesul dar nu le-a convenit fratilor rezolutia data si au intentat recurs.
S-a judecat si recursul si pe 15.03.2012 s-a modificat sentinta cu o alta solutie in care se stipuleaza ca eu si celalalt frate sa platim o sulta de cate 2000 RON fiecaruia dintre cei 2 frati.
Tot in aceasta solutie in care eu si fratele meu aparem ca "intimati" se specifica la sfarsit "irevocabilă".
Intrebarile mele sunt: mai putem face ceva ? In cat timp trebuie sa platim acei bani ce reprezinta sulta ?
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: ursul_brun , utilizator 13:07, 26 Martie 2012
Nu mai puteti face nimic (cu exceptia cailor extraordinare de atac - revizuirea si contestatia in anulare, daca sunt indeplinite conditiile prevazute de Codul de procedura civila, desi eu nu prea cred).

Plata sultei trebuie facuta fie in termenul stabilit de instanta, fie la cererea beneficiarilor sultei.

Avertisment moderator.

Stimat forumist,

Vă rog să nu mai deschideți topic-uri repetitive.

Vă invit ca, o dată ce ați postat întrebarea, să nu o mai dublați și să așteptați răspunsul urmărind discuțiile pe topicul deja deschis.

Cu stimă.
Moderator,
av. Andrei Grigoriu

ok.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prescriptie AlexandruStanica AlexandruStanica Actiunea in executare a obligatiilor contractuale in baza vechiului cod civil, in cati ani se prescrie? (vezi toată discuția)
Intrebare BoangherMihaela BoangherMihaela buna dimineata.spuneti-mi va rog frumos daca cumnata mea nu doreste deschiderea succesiunii dupa frate(nu raspunde la tel avocatului,nu deschide usa ... (vezi toată discuția)
Nelamurire gligaradu gligaradu In data de 11-12-212 prin notar public s-a facut dezmenbrarea dupa succesiune intre subsemnatul,fratele meu si tata. La dezmenbrarea de care am zis eu, nu am ... (vezi toată discuția)