avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 394 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită termen de prescriptie in cazul creantelor fiscale pe ...
Discuție deschisă în Executare silită

termen de prescriptie in cazul creantelor fiscale pe legea 85/2006

Buna ziua,

care este termenul de prescriptie a executarii silite in cazul art 136 din Codul de procedura fiscala care prevede ca
"În cazul în care, potrivit legii, s-a dispus atragerea răspunderii membrilor organelor de conducere, în conformitate cu dispoziţiile cap. IV din Legea nr. 85/2006 privind procedura insolvenţei, şi pentru creanţe fiscale, prin derogare de la prevederile art. 142 din Legea nr. 85/2006, executarea silită se efectuează de organul de executare în condiţiile prezentului cod".
Cel mai recent răspuns: suciu_diana , utilizator 11:29, 14 August 2012
Termenul de prescriptie pentru creantele fiscale este de 5 ani.
va multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ril promovat. competenta executorului judecatoresc / organului fiscal in executarea hotararii judecatorului sindic Roland Mindrila Roland Mindrila Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie sesizata cu recurs în interesul legii întrucât la nivelul instanţelor s-a constatat că nu există un punct de ... (vezi toată discuția)
Executarea hotararii de atragere a raspunderii patrimoniale a admin. prescriptie Gociu și Asociații Societate Civilă de Avocați Gociu și Asociații Societate Civilă de Avocați Buna seara. Ma lovesc de o speta care imi da cateva batai de cap si as dori pareri suplimentare. Sa inceput executarea silita de catre afp a unei ... (vezi toată discuția)
Proces verbal de declarare a starii de insolvabilitate fredica_2001 fredica_2001 Buna ziua, Intrebarea mea ete legata de termenul in care se poate cere atragerea raspunderii patrimoniale. La data de 25.11.2009 s-a incheiat de catre ... (vezi toată discuția)