Cum returnez banii catre o persoana juridica careia i-am facut factura storno? Am facut bon fiscal la incasare dar acum nu stiu care este varianat corecta pt a returna banii. E corect sa-i dau banii pe baza de dispozitie de plata sau sa-mi dea el chitanta precum ca a incasat banii?
Sunt firma de vanzare cu amanuntul...am facut bon fiscla si factura aferenta bonului. Nu scrie nicaieri in lege ca pt persoanele juridice sunt obligata sa emit chitanta (mai ales ca multi nu cer si factura). Oricum nu asta era speta pe care am pus-o in discutie. Ma intereseaza care e documentul corect prin care pot sa-i inapoiez banutii conform cadrului legal in vigoare.
Mentionez ca am stornat factura dar care este documentul pe baza caruia ii eliberez?
Webinar: Fiscalitate și digitalizare în 2025. Ce știm și ce urmează?
ACCA, cea mai mare asociație internațională în domeniul financiar-contabil, vă invită să participați la un eveniment gratuit destinat profesioniștilor care doresc să afle cele mai recente noutăți legate de sistemul fiscal din România.
În cadrul webinarului, care va avea loc pe 26 februarie la ora 10:00, Delia Cataramă, Tax Partner Viboal FindEx, va aborda principalele modificări fiscale aplicabile în 2025 companiilor, cu focus pe impactul asupra profitabilității și cash-flow-ului acestora.