avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 274 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită executare silita???
Discuție deschisă în Executare silită

executare silita???

X a trait in concubinaj cu Y.In data de...X a fost alungata din casa lui Y,lasand in casa mai multe lucruri,care au fost obiectul unei succesiuni si care au fost mostenite de copilul lui X,minor.Y refuza sa le dea de buna-voie.
Care este calea legala pentru a recupera aceste lucruri care fac parte din mostenirea copilului?
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: ContSters258804 , utilizator 14:35, 14 August 2012
SIncer ma gandesc chiar la infractiunea de furt, tanand cont ca intre x si y a fost vorba doar de concubinaj si nu o casatorie. Faceti o plangere la politie.
Furt nu este sigur.
Ar trebui facuta actiune in revendicare mobiliara.
Ar putea fi abuz de incredere.Mai intai X ar trebui sa obtina certificatul de mostenitor pentru copil(in cazul in care nu il are deja) apoi sa faca plangere la politie.Actiunea in revendicare este si ea o cale dar dupa parerea mea e mult prea greoaie si dureaza mult.
Ultima modificare: Marți, 14 August 2012
ContSters258804, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Două persoane au trăit în concubinaj 20 de ani .daca una a ... geta2005 geta2005 Două persoane au trăit în concubinaj 20 de ani .Daca una a decedat cealaltă nu are dreptul să obțină diferite lucruri din casa( laptop , televizor, ... (vezi toată discuția)
Succesiune Toppo Toppo Buna seara as avea nevoie urgent de cateva lamuriri: Mama a trait in concubinaj mai bine de 30 de ani rezultand din aceasta relatie un copil(fratele ... (vezi toată discuția)
Care este termenul in care se poate revendica o mostenire anelle60 anelle60 Intrebarea mea este urmatoarea: exista un termen de x ani in care se poate revendica o mostenire? Va dau exemplul concret: x are un singur mostenitor - nepot ... (vezi toată discuția)