avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 449 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... culori drapel in sigle comerciale
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

culori drapel in sigle comerciale

Buna ziua,
Va rog daca poate sa-mi spuna cineva despre folosirea simbolului tricolor al Romaniei (albastru-galben-rosu) in siglele comerciale. Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Ariel_tm , utilizator 08:53, 16 August 2012
~ Conținut șters la cerere ~
Multumesc BODEALEX pentru raspuns! Ma intereseaza daca este permisa folosirea culorilor drapelului in domeniul publicitar comercial (si mai exact pt. site-uri web). Stiu ca, de exemplu, in campaniile electorale nu se poate folosi simbolul tricolor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conditii de utilizare ale insemnelor legate de tricolor Flo84 Flo84 Buna ziua, As dori sa stiu care sunt conditiile cu privire la folosirea insemnelor de pe tricolorul Romaniei. (vezi toată discuția)
Temei legal, afis electoral otilia13 otilia13 Buna ziua! Care este baza lagala pt ca un afis electoral sa nu fie redactat in limba romana si sa contina doar limba minoritatii respective. Exista un ... (vezi toată discuția)
Simboluri nationale in sigla 2ntz 2ntz Imi amintesc ca era o lege (daca nu gresesc) care facea referire la interzicerea folosirii simbolurilor nationale sau abreverilor institutiilor publice ... (vezi toată discuția)