avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1145 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... autorizatie constructie- intrare in legalitate
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

autorizatie constructie- intrare in legalitate

Buna ziua,
Am depus documentatia in vederea obtinerii autorizatiei de constructie si am demarat lucrarile fara sa astept eliberarea autorizatiei. Drept pt care am fost amendat. In plus, in PUZ era prevazuta o limita de 2m de la gard, iar proiectantul mi-a prevazut 1m pe planuri (din neatentie). Documentatia mi-a fost restituita. Eu deja am construit. Cum pot intra in legalitate?
Cel mai recent răspuns: sutherland , utilizator 18:18, 14 August 2012
Trebuie schimbat PUZ-ul sau incercati sa faceti un PUD pentru terenul dvs ....
Dincolo din gard ce este? Vecin, alte parcele sau drum public? Daca este vecin, va trebuie un acordul lor, daca este un drum, discutati situatia cu dep. de urbanism.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme cu vecinii avril_dor avril_dor Buna ziua. PUZ ul din comuna Miroslava-Iasi spune ca orice casa se va construi la 3 m de gardul vecinului. Noi am avut proiect la 2 m de gard cu o fereastra pe ... (vezi toată discuția)
Autorizatie de constructie andrei_bunea andrei_bunea Buna ziua, Am nevoie de sfaturile voastre. Bunicul meu are un pamant de 155mp cu urmatoarele caractestici: invecinare Nord Est AB: 9ml invecinare Nord ... (vezi toată discuția)
Avize si autorizatii MdenisaL MdenisaL Buna ziua!imi puteti spune ce avize si autorizatii sunt necesare pentru o cladire de locuinte de serviciu pentru strainii ce lucreaza in Romania. Va multumesc ... (vezi toată discuția)