avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 865 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... cui trebuie sa se adreseze asociatia
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

cui trebuie sa se adreseze asociatia

Buna ziua ,
Un vecin a facut o intelegere cu o societate si a permis amplasarea unei reclame pe peretele exterior al blocului nostru, incasand o chirie , fara a obtine acordul asociatiei si a celorlalti vecini conform art .42 ; art 41: si art 13 (actualizat )
din legea nr 230/2007.
Au fost discutii pentru al face sa inteleaga ce spune legea ,propunandu-i ca din chiria incasata , sa repare coloana de incalzire care sta blindata de un an chiar pe acea parte a apart. lui, dar a fost in zadar.
In consecinta, asociatia a trimis o notificare catre societatea respectiva, cerandu-i
actele necesare privind cadrul legal al amplasarii reclamei pe fatada blocului,dar
pana in prezent, aceasta nu a dat curs acesteia.
Care ar fi urmatorii pasi care ar trebuii urmati,in cazul in care se incapataneaza sa
nu dea jos acel baner?
Cel mai recent răspuns: aureliandumitru , utilizator 17:01, 14 August 2012
Sesizare oficiala disciplina in constructii,directia corp control din primarie
dupa ce sesizati inspectia in constructii , puteti sesiza si instanta de judecata. daca vreti insa o solutie de compromis, adresati-va unui avocat.
Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Firma luminoasa amplasata ilegal Ciprian001 Ciprian001 Buna ziua, Am cumparat recent un apartament la etajul 1 al unui bloc. La parterul blocului functioneaza o firma care are amplasata o reclama (firma) luminoasa ... (vezi toată discuția)
Reclama pe peretele blocului adyv76 adyv76 -buna ziua -de curand a fost montata o reclama pe peretele lateral al blocului unde locuiesc -mentionez ca blocul este compus din 2 scari -as dorii sa stiu ... (vezi toată discuția)
Firma pe fatada bellefille bellefille Vreau sa intreb daca un magazin care functioneaza intr-un spatiu comercial situat la parterul unui imobil de locuinte poate sa-si puna firma pe fatada cladirii ... (vezi toată discuția)