avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 503 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Intrare bani in cont
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Intrare bani in cont

buna ziua

urmeaza sa vand un ap. si notarul mi-a spus ca o parte din bani (adica suma cu care cumparatorul achita in urma obtinerii unui credit ipotecar la CEC BANK), va fi virata in contul meu la cateva zile dupa autentificarea actului de v-c. e normal? trebuie sa ma tem de ceva?
Cel mai recent răspuns: A. N. , Avocat 17:40, 14 August 2012
trebuie sa mentionati in contract ca banii intra in cont in n zile.
hetfield a scris:

trebuie sa ma tem de ceva?

Nu aveti de ce sa va temeti. E normal ca o operatiune bancara de genul asta sa dureze cateva zile. E birocratie mare prin banci. Dar, cu exceptia cazului in care CEC BANK a inceput sa dea tzepe clientilor :), banii vor intra!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Transfer bancar pe baza unei proforme gresite MagiranL MagiranL Am primit o plata de la o persoana fizica in contul meu personal din cauza unei neglijente de administrare a magazinului online. In loc sa trimita proforma cu ... (vezi toată discuția)
Impartirea cheltuielilor pe proprietari, la plata intretinerii prin ordin de plata latka latka Care sunt cheltuielile legate de contul bancar al unei asociatii ( in principiu m-ar interesa in mod specific la CEC Bank) si cum imparte cheltuielile pe ... (vezi toată discuția)
Diferente intre cec si bo in cazul neplatii creantei nc_neagu nc_neagu Lucrez intr-o companie de distributie care accepta la plata pe scara larga instrumente de plata (cec;BO).Stiu ,cel putin ,statistic vorbind ca cec-ul este mai ... (vezi toată discuția)