avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 497 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii foaie de boala dupa cic
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

foaie de boala dupa cic

buna ziua! va rog sa ma lamuriti si pe mine in urmatoarea problema:o angajata care
a fost in cic ,in baza legii 448/2006,a stat cu copilul pina la 5 ani ,iar inainte cu citeva zile sa se intoarca la servici a suferit un accident si a avut nevoie de foaie de boala.
cum se calculeaza foaia de boala??la ce venit o raportez? la ultimele 6 luni care le-a avut ea lucrate? la salar min.? la indemnizatia pe care o lua??
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 15:42, 15 August 2012
La indemnizatia pe care o lua.
multumesc.
"Foaia de boala" se numeste "Certificat de concediu medical" asa cum scrie si pe formularul respectiv.
Ultima modificare: Miercuri, 15 August 2012
Valeriu TUDOR, Consultant resurse umane

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calcul salariu pentru concediu medical Linda Linda Am si eu o intrebare referitoare la plata concediului medical. Sunt in medical pentru doua saptamani, din cauza unei traheo-bronsite cu complicatii. Pe prima ... (vezi toată discuția)
Calcul indemnizatie concediu medical camelia20100 camelia20100 buna ziua,am foaie de boala din data de 11.06 pana in data de 20.06 adica total 10 zile de foaie de boala sau 9? eu ma duc la lucru din data de 21.06 si atunci ... (vezi toată discuția)
Cod de indemnizatie accident de munca dorintabirta dorintabirta Bună ziua, Vă rog să mă ajutați în ceea ce privește codurile de indemnizație pentru acordarea Concediilor medicale ca urmare a unui accident de ... (vezi toată discuția)