avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 873 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general memorie fiscala casa de marcat nefolosita
Discuție deschisă în Contabilitate în general

memorie fiscala casa de marcat nefolosita

am avut o firma care a trebuit inchisa si am primit de la finante o instiintare ca trebuie sa duc memoria fiscala la ei a casei de marcat ,caci pare inanctiva.
ce trebuie sa fac din cate stiu sunt niste costuri pentru a scoate memoria fiscala si nu prea detin banuti momentan ,mentionez ca am termen limita.casa de marcat nu a mai fost folosita:(
Cel mai recent răspuns: George Moraru , Consultant fiscal 17:43, 14 August 2012
Memoria fiscala folosita sau nu trebuie depusa la fisc. Nu sunt costuri atat de mari.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Casa de marcat bandi2 bandi2 buna.eu mi am suspendat activitatea,si nu mai doresc sa o reiau,vreau sa intreb,pot sa vand casa de marcat ,ca tot nu o voi folosi?am inteles ca trebuie ... (vezi toată discuția)
Radiere pfa cu stoc de marfa Danna121490 Danna121490 Buna ziua. Am un pfa care vreau sa il radiez. Problema este ca nu am stiut ca nu trebuie sa.mai am stoc de marfa. Pe 1 Septembrie am incetat activitatea. Ieri ... (vezi toată discuția)
Declaratie a42xx date privind casele de marcat mon1981 mon1981 Buna, As doir sa stiu cum vor decurge lucrurile dupa conectarea caselor de marcat la ANAF?, contribuabilul sau persoana imputernicita va primi vreo ... (vezi toată discuția)