avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 284 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale imprumut bani din firma
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

imprumut bani din firma

Buna ziua,
as dori sa stiu daca poate un administrator care este si angajat la firma respectiva sa imprumute bani de la firma ? daca da, in ce limite ?
Ultima modificare: Marți, 14 August 2012
vinti, utilizator
Cel mai recent răspuns: George Moraru , Consultant fiscal 19:10, 14 August 2012
Conform legii societatilor comerciale ca administrator nu aveti voie sa imprumutati bani de la firma.
multumesc. faptul ca este angajat la firma nu modifca datele problemei?
Inainte de a fi angajat sunteti administrator. Daca aveti nevoie de bani si aveti profit de ce nu luati dividende?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Imprumut la societate srl UtaRusso UtaRusso Buna ziua! Sunt asociat din 2021, la un SRL cu doi asociati, cu cate 50% parti sociale fiecare. Societatea functioneaza din 2012. Am devenit asociat prin ... (vezi toată discuția)
Capitalul social este un venit? Alin2009 Alin2009 Buna seara ... am si eu o intrebare...e putin mai delicat...de exemplu... eu sunt administrator la o firma ( SRL ) si am un asociat. Eu detin 90% parti sociale ... (vezi toată discuția)
Inchid firma ce se intampla cu bunurile cumparate pe firma? AndreiF AndreiF Pe scurt nu mai am nevoie de SRL insa am cumparat in urma cu 6 luni o masina noua pe firma. Ce se intampla cu ea? Majoritatea banilor au venit insa din ... (vezi toată discuția)