avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 647 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... discutii cu prioritate natura juridica a litigiului
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

discutii cu prioritate natura juridica a litigiului

Buna ziua,

am primit o citatie cu mentiunea: " la termenul de judecata se va discuta cu prioritate natura juridica a litigiului".

ce inseamna acest lucru?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: sutherland , utilizator 18:52, 14 August 2012
Trebuie sa se stabileasca natura juridica a litigiului.
Pot exista probleme legate de competenta instantei, etc...
Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot formula cerere reconventionala sau intampinare dupa repunerea cauzei pe rol? cata78 cata78 buna ziua sunt parte intr-un proces de marirea pensiei de intretinere la termenul fixat m-am prezentat la judectorie , judecatoarea m-a anuntat ... (vezi toată discuția)
Cauza declinata in favoarea sectiei de contencios administrativ, citatie necomunicata pana in prezent manuelaturcu manuelaturcu Buna ziua, Va rog sa ma ajutati! Am un dosar pe rol incepand cu data de 13.10.2011 care initial a fost inaintat catre litigii de munca .Judecatorul a haotarat ... (vezi toată discuția)
Rezolutiune antecontract vanzare-cumparare/ cai de atac tudorioan tudorioan Parti in proces: reclamanta persoana juridica in contradictor cu persoana fizica pentru rezolutiune antecontract. Se admite cererea de rezolutiune cu obligatia ... (vezi toată discuția)