Zilele trecute sefa prietenei mele m-a rugat sa ma duc daca pot sa-i cumpar ceva din selgros cu masina ei pentru ca ea consumase alcool . Am acceptat si am plecat cu masina sa cumpar ce ma rugase . pe drum in timp ce ma intorceam sa ii duc ce i-am cumparat mi-a iesit in fata un ciine si incercind sa il evit am pierdut controlul volanului rasturnindu-ma cu masina . a doua zi m-am intilnit cu proprietara masinii am baut o cafea si am incercat sa discutam cum sa facem sa repar masina . dar nici macar nu a vrut sa auda de reparatie .imi cere sa ii cumpar alta masina . iar ieri ma suna si imi spune ca a vorbit cu sotul dinsei si ei au hotarit sa le dau 4000 euro si sa le ramina masina sau 6500 euro si imi dau mie masina asa lovita daca vreau sa fie bine sa fac rost de bani pina nu vine sotul dinsei in tara ,asta insemnind 2 sau 3 zile . asta avind in vedere ca reparatia masinii ajunge in maxim 1000 euro ( inlocuit oglinda stinga , indreprat plafon partea dreapta in fata , inlocuit parbriz si vopsit partea stinga a masinii . ce pot face in aceasta situatie ? PRECIZEZ CA NU AU FOST IMPLICARE IN ACCIDENT ALTE MASINI SAU PIETONI .
Din datele prezentate rezulta ca nu este cazul unei daune totale. In acest caz proprietarul autoturismului are dreptul la o despagubire care este egala cu contravaloarea reparatiei, nu la valoarea unui autoturism nou.
Reveniti cu desfasurarea evenimentelor.
azi am avut o intilnire sa discutam cum facem cu masina si nu vor sa renunte ori 4000 euro si le ramine si masina ori 6500 euro si iau eu masina . daca nu le dau banii pina la sfirsitu saptaminii ma cauta ei asa cum stiu ei . acestea sunt cuvintele lor ce ramine de facut in cazul acesta ?