avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1029 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Declaratie
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Declaratie

Ce se intampla daca nu semnez o declaratie la contractul de munca?
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 14:56, 15 August 2012
1. Exact asa trebuie sa procedeze angajatorul dvs.

2. Copiati textele din Codul muncii si aratati-i angajatorului ca sunteti informat cu ce drepturi aveti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Clauza de neconcurenta eleny07 eleny07 Buna, As vrea sa ma lamuriti si pe mine intr-o problema legata de clauza de neconcurenta; desi am tot citit pe net diverse articole nu inteleg ceva:cum ramane ... (vezi toată discuția)
Clauza de neconcurenta arad107 arad107 buna ziua, as dori sa aflu ce se inatmpla daca la angajare am semnat o hartie unde exista o cluaza cum ca timp de 2 ani nu pot sa ma angajez la alta firma de ... (vezi toată discuția)
Clauza de neconcurenta si confidentialitate distrib distrib firma la care sunt angajat si am clauza de neconcurenta si confidentialitate trebuie sa imi plateasca o suma lunara pentru aceste lucruri ? ? poate sa imi ... (vezi toată discuția)