avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1170 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... echivalare studii
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

echivalare studii

Buna ziua!
Am absolvit Liceul pedagogic in 1998 (5 ani) si Faculatea de Sociologie in 2011 ( 3 ani), cu modul pedagogic si sunt invatatoare din 1998. Mi s-a solicitat depunerea dosarului pentru echivalarea competentelor profesionale. Dosarul a fost respins ( nu au fost recunoscute studiile superioare si modulul pedagogic pe motiv ca nu sunt in domeniu).
Avand studii superioare, nivel 1 Bologna trebuia sa depun dosarul?
Va multumesc!

Alte discuții în legătură

Echivalare studii invatator airam_2108 airam_2108 Buna ziua Sunt invatatoare in Brasov la un liceul cu predare in limba germana. As dori daca se poate sa ma lamuriti cu o problema si anume: Am finalizat ... (vezi toată discuția)
Pot sa fiu incadrata, ca profesor? elcsi elcsi Buna ziua! Ajutati-ma, daca stiti raspunsul! Dupa bacalaureat am terminat Scoala Postliceala de invatatori educatoare (3ani). am gard did.I. In iunie 2011 ... (vezi toată discuția)
Ce se poate intelege?...pentru cei interesati de subtilitati juridice arhontele arhontele ORDINUL 3770/1998 .Prezentarea la examenul pentru definitivarea în învăţământ este obligatorie la expirarea stagiului de 2 ani de la obţinerea ... (vezi toată discuția)