Prin sentinta civila, Prima Instanta, mi-a atribuit imobilul (bun supus partajarii), cu obligarea platii unei sulte catre parat. Mentionez ca dispun de banii necesari pentru plata sultei.
Cum sa procedez ca sa nu fie actualizata valoarea sultei, pot sa pun la dispozitia fostului sot sulta, cu toate ca hotararea mai poate fi atacata de catre acesta prin apel?
colega, chiar asa...
macar postati si Dvs. ceva informatii utile.
sau nr. dvs de telefon e asa de util!?
>Av. M Socae
>tel 0723.xxx.xxx
>
>
Prin sentinta civila, Prima Instanta, mi-a atribuit imobilul (bun supus partajarii), cu obligarea platii unei sulte catre parat. Mentionez ca dispun de banii necesari pentru plata sultei.
>Cum sa procedez ca sa nu fie actualizata valoarea sultei, pot sa pun la dispozitia fostului sot sulta, cu toate ca hotararea mai poate fi atacata de catre acesta prin apel?
puteti achita sulta pana la expirarea termenului de apel.Daca partea adversa nu doreste sa primeasca plata puteti apela la procedura ofertei de plata prin intermediul unui executor judecatoresc din raza judecatoriei pe rolul careia se afla ds.dvs.
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
Partaj
mavrocordat
buna ziua. sunt divortat si in timpul casatoriei am cumparat impreuna un apartament iar fosta sotie sustine ca are tot dreptul sa-i ramana acest apartament ... (vezi toată discuția)
Partaj - expertiza
noiklosa
Buna ziua,
In cazul unui proces de partaj, reclamantul evalueaza masa partajabila (o proprietate imobiliara) la x RON, care este mult sub valoarea reala, si ... (vezi toată discuția)