avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 802 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... CONCURS INM
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

CONCURS INM

Buna seara .As dori sa stiu si eu daca se sustine examen la inm in constanta daca exista vreo taxa de inscriere as dori sa sustin examenul la inm Am absolvit USH CONSTANTA promotia 2012 si sper ca mai sunt si alte examene pana la finalul anului 2012 Va multumesc pentru raspuns.
Cel mai recent răspuns: Carmen Muraru , Avocat 06:46, 16 August 2012
se organizeaza un singur exaen pe an la Bucuresti
taxa se stabileste anual

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ush/ (re)licentiere ContSters160295 ContSters160295 Este corecta decizia USH de a sustine o sesiune de relicentiere in perioada 15-30 sept., 2010 pentru absolventii '08-'09 care au primit diplome/adeverinte in ... (vezi toată discuția)
Dobandire diploma licenta facultatea drept- promotia 2010. universitatea spiru haret bucuresti mitrea luminita mitrea luminita Va rog daca se poate sa ma sfatuiti care sunt etapele de obtinere a unei diplome de licenta (in instanta). Am sustinut si promovat examenul de licenta, ... (vezi toată discuția)
Sustinere examen de licenta in luna februarie maramures maramures Buna seara, doresc sa ma dumireasca cineva (daca poate) in legatura cu examenul de licenta sustinut in luna februarie. Brusc cu 4 zile inainte de inscriere am ... (vezi toată discuția)