Am comandat un tort cerand o anumita compozitie. E de inteles faptul ca gramajul poate varia cu +- cateva zeci de grame, insa sunt nemultumita de compozitia folosita. Am cerut mousse de ciocolata alba cu lime si am fost taxata pentru acest tip de compozitie, iar dna respectiva l-a facut cu ciocolata si portocale. Comanda a fost plasata online, am discutat prin email toate detaliile. Intrebarea mea este (chiar daca suna pueril): pot face sesizare la anpc? Sunt deranjata de aceasta situatie pt ca pretul tortului a fost extrem de piperat, deci doream ca el sa fie facut conform indicatiilor date. Mai mult decat atat, ma puteam afla printre acele persoane care au alergie la ciocolata.
Daca detineti document care sa ateste comanda si conditiile speciale de realizat,daca amiabil nu se poate solutiona neintelegerea,aveti dreptul sa formulati plangere la ANPC
Esecuri culinare
Ares-3
In asteptarea unei retete in [b]Ce va place sa gatiti?[/b] care sa ma ajute sa transform niste linte ce arata absolut descurajant in ceva comestibil, m-am ... (vezi toată discuția)