avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 784 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Reclamatie comanda tort
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Reclamatie comanda tort

Buna ziua,

Am comandat un tort cerand o anumita compozitie. E de inteles faptul ca gramajul poate varia cu +- cateva zeci de grame, insa sunt nemultumita de compozitia folosita. Am cerut mousse de ciocolata alba cu lime si am fost taxata pentru acest tip de compozitie, iar dna respectiva l-a facut cu ciocolata si portocale. Comanda a fost plasata online, am discutat prin email toate detaliile. Intrebarea mea este (chiar daca suna pueril): pot face sesizare la anpc? Sunt deranjata de aceasta situatie pt ca pretul tortului a fost extrem de piperat, deci doream ca el sa fie facut conform indicatiilor date. Mai mult decat atat, ma puteam afla printre acele persoane care au alergie la ciocolata.

Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 18:07, 16 August 2012
sigur ca puteti face reclamatie la protectia consumatorului, anexati comanda, dovada platii tortului si faptul ca nu a corespuns comenzii facute
Daca detineti document care sa ateste comanda si conditiile speciale de realizat,daca amiabil nu se poate solutiona neintelegerea,aveti dreptul sa formulati plangere la ANPC

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce va place sa gatiti? hanselline hanselline Ce gatesc azi? Ce e prin frigider sau fac piata? Toti din familia mea au aceleasi gusturi? Cum ii impac? Azi facut varza calita cu carnati si macrou cu ... (vezi toată discuția)
Prietenul meu nevorbitor ContSters167247 ContSters167247 Daca aveti timp si vreti sa ne faceti partasi la bucuriile pe care le ofera compania unui prieten (cica) nevorbitor, am rugamintea sa o faceti. [b]Catelul ... (vezi toată discuția)
Esecuri culinare Ares-3 Ares-3 In asteptarea unei retete in [b]Ce va place sa gatiti?[/b] care sa ma ajute sa transform niste linte ce arata absolut descurajant in ceva comestibil, m-am ... (vezi toată discuția)