avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1090 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... cit costa deschiderea unei succesiuni dupa 6ani
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

cit costa deschiderea unei succesiuni dupa 6ani

buna seara cit costa deschiderea unei succesiuni dupa6ani dela moartea tatalui.pentru un teren intravilan la tara.multumesc
Cel mai recent răspuns: valieugen , utilizator 18:21, 16 August 2012
doar un notar va poate da un raspuns exact, in functie de locul unde este situat terenul, veti avea de platit si penalitati conform codului fiscal pentru deschiderea tarzie a succesiunii, acestea se percep tot in functie de valoarea terenului.
va multumesc.cineva mia spus ca este 30euro metru patrat
daca acel cineva era notar atunci e posibil ca acesta sa fie pretul, va repet doar notarul din raza teritoriala de la locul decesului tatalui poate sa va dea raspunsul corect.
Depinde de locatia terenului, de tariful stabilit in grila notariala, de taxa OCIPI si de impozitul penalizator de 1% pe care va trebui sa il platiti.
multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxe pt succesiune Maria1952 Maria1952 buna ziua, ma intereseaza sa stiu care sunt costurile (taxe notar, taxe pt imobil, sau ce alte taxe se mai percep), pt deschiderea unei succesiunie mentionez ... (vezi toată discuția)
Cat e taxa notariala la achizitionarea de teren? InaBucur InaBucur La cumpararea unui teren, cum se calculeaza taxa platita la notar? (vezi toată discuția)