avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 699 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... intrebare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

intrebare

Buna ziua,
am inteles ca 15 august este zi libera pentru toata lumea.si ca patronii care cheama angajatul plateste amenzi.sotul meu spune ca a fost chemat la munca si din cate stiu,daca nu a mintit,sunt camere la el la munca deci se poate vedea.as vrea sa stiu unde se poate reclama,cum fac pentru ca patronii sunt cam exploatatori si eu am copil mic si nu imi convine ca sotul,desi isi luase si concediu,sa fie chemat la munca inapoisi eu sa stau singura mai ales ca nu mi-a zis ca ii da bani.daca el minte...dar daca nu patronii cum pot fi verificati si reclamati si unde?poate ar trebui sa plateasca amenda.multumesc
Cel mai recent răspuns: mihaella23 , utilizator 19:50, 16 August 2012
prima data ar trebuie sa verificati ca asa sta situatia cum o prezinta sotul, iar daca se confirma puteti sa faceti o reclamatie la ITM.
eu nu am cum verifica insa,sotul ma mai minte .cum sa verific?il cred pe cuvant,nu?doar nu o sa merg sa verific camerele de la el,am copil mic.asa mi-a spus.si unde la ITM,la ce adresa,nr tel?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme cartea de munca Giancarlo Giancarlo Buna ziua am si eu problema sper sa ma puteti ajuta sau sfatui Sotia mea a muncit la o firma unde a avut cartea de munca bagata . acum 2 ani a intrat in ... (vezi toată discuția)
Unde????si cine???? s.v. marius s.v. marius Si daca patronii ne cheama obligatoriu la munca unde se poate face reclamatie??? Si ce bugetar vine in control in ziua aia daca ei sunt liberi???? Ca pe baza ... (vezi toată discuția)
Daca nu mi s-a dat salariul,ce pot face? bughitza23 bughitza23 Buna ziua Nu am luat salariul pt luna decembrie,ce as putea face pe cale legala?(nu am semnat niciun stat de plata) (vezi toată discuția)