Buna seara,
Suntem 2 asociati, 50 cu 50 actiuni, celalalt fiind si administrator. Pentru ca m-am imbolnavit si celalalt asociat si adm. facea tot felul de lucruri, am hotarat sa dizolv societatea. El nu vrea. Ba mai mult, a inchiriat o alta firma, si a facut in calitate de adm. un contract de comodat intre firma noastra si acea firma prin care ii da si spatiul si utilajele iar mie mi-a trimis o notificare ca in spatiul nostru, ei fiind acum chiriasi, eu nu mai am nici-un drept.
Este ireal, dar se intampla. Nu avea nevoie de AGA pt inchiriere, nu are ca Adm. raspunderi limitate si prin acceptul actionarilor ? Continuand cu acelasi obiect de activitate oare nu este in concurenta ? Cum pot anula acel contract de comodat si sa raman ij spatiu in calitate de proprietar care nu vreau acea firma ?
Cu stima
Ori i-a dat cu contract de comodat spatiul si utilajele ori le-a inchiriat? Ca sunt 2 notiuni diferite. Si daca ne lamuriti cu aceasta problema mergem mai departe cu explicatiile
Revocare administrator
Am o situatie mai dificila si ma intreb daca cineva s-a intalnit cu un asemenea caz si ce e de facut. In speta, am un administrator numit prin act ... (vezi toată discuția)