avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 578 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... acte in fals administrator
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

acte in fals administrator

Buna seara,
Suntem 2 asociati, 50 cu 50 actiuni, celalalt fiind si administrator. Pentru ca m-am imbolnavit si celalalt asociat si adm. facea tot felul de lucruri, am hotarat sa dizolv societatea. El nu vrea. Ba mai mult, a inchiriat o alta firma, si a facut in calitate de adm. un contract de comodat intre firma noastra si acea firma prin care ii da si spatiul si utilajele iar mie mi-a trimis o notificare ca in spatiul nostru, ei fiind acum chiriasi, eu nu mai am nici-un drept.
Este ireal, dar se intampla. Nu avea nevoie de AGA pt inchiriere, nu are ca Adm. raspunderi limitate si prin acceptul actionarilor ? Continuand cu acelasi obiect de activitate oare nu este in concurenta ? Cum pot anula acel contract de comodat si sa raman ij spatiu in calitate de proprietar care nu vreau acea firma ?
Cu stima
Cel mai recent răspuns: ContSters259670 , utilizator 22:41, 16 August 2012
Ori i-a dat cu contract de comodat spatiul si utilajele ori le-a inchiriat? Ca sunt 2 notiuni diferite. Si daca ne lamuriti cu aceasta problema mergem mai departe cu explicatiile

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Revocare administrator Am o situatie mai dificila si ma intreb daca cineva s-a intalnit cu un asemenea caz si ce e de facut. In speta, am un administrator numit prin act ... (vezi toată discuția)
Nu s-a tinut adunarea generala si alte probleme cu un srl tartoru2004 tartoru2004 Buna ziua, Sunt asociat 50-50% intr-un srl eu sunt si unicul administrator, firma a fost facuta in vara lui 2008, in anul 2008 nu am ... (vezi toată discuția)
punctul de lucru intr un spatiu inchiriat andrreea01 andrreea01 ma confrunt cu urmatoarea pb...asociatul meu ( 50-50) , suntem doi in firma - srl, nu este de acord sa ne separam.eu vreau sa mi deschis o noua firma cu ... (vezi toată discuția)