avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 908 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Consecinte mansardare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Consecinte mansardare

Buna ziua,
Prezentandu-va o situatie, va rog sa-mi raspundeti daca puteti: intr-o curte cu mai multe locuinte proprietate personala obttinute prin Legea 112/1995, printre care si a mea, un proprietar doreste mansardare peste locuinta sa. Cum se schimba cota de proprietate indiviza comuna (P.I.C.) si cota de teren in proprietate a celorlalti proprietari , tinand cont ca exista si un pod comun peste cateva locuinte printre care si a mea (nu si a solicitantului mansardarii) ?
Cel mai recent răspuns: georgpick , utilizator 12:24, 17 August 2012
Nu ati precizat daca la nivelul imobilului exista infiintata asociatie de proprietari
Da, exista Asociatia de proprietari, probabil va trebui sa-si dea acordul pentru mansardare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Insusirea de catre constructor a spatiilor cu alta destinatie din bloc - abuz sau drept? adila adila Locuiesc intr-un bloc nou in care constructorul cu ocazia dezlipirii, a intabulat pe numele sau toate spatiile cu alta destinatie decat locuinta in scopul de a ... (vezi toată discuția)
Infiintare asociatie de locatari ionutfazacas ionutfazacas Locuiesc intr-un bloc cu 12 apartamente. Momentan nu este constituita vreo Asociatie de Locatari, dar care se doreste a se infiinta. Sunt de acord cu ... (vezi toată discuția)
Vanzare pivnite + pod ContSters22096 ContSters22096 imobil cu 1 etaj. X este proprietar al parterului. Y detine proprietatea pentru etajul 1 al aceluiasi imobil (casa). atat X, cat si Y detin in proprietate ... (vezi toată discuția)