buna ziua sunt functionar public si am primit o sanctiune disciplinara pe un motiv cred eu penibil am fost gasit fara cascheta de sef cand a venit in control serviciul fiind pe plaja iar dotarea acolo era cu sapcuta si tricou pe care nu le-am primit cu toate ca trecuse 27 zile de cand mi-au fost luate masurile iar temperatura era 35 grade am primit decizie cu 5% pe 1 luna cu toate ca eram la prima abatere doresc sa fac contestatie si nu stiu cum se face plus ca nu inteleg ceva
in decizie sunt 2 puncte
-prezenta decizie poate fi atacata in conditiile si termenele prevazute de legea contencios admin. nr,554/2004=30 zile
-instanta competenta la care poate fi contestat actul tribun sectia contencios admin.si fiscal 6 luni
cum se procedeaza
pai contestatia care o fac la institutie in dublu exemplar trebuie sa o depun si in instanta nu nu depun alta ma refer la acelasi model eu credeam ca in functie de rezultatul in urma contestatie la institutie cu raspunsul o copie a contestatiei despuse la institutie si impreuna cu alt model facut la instanta se depun faceti-ma sa inteleg
TAXA DE TIMBRU JUDICIAR DE 4 LEI ALTCEVA CE MAI PLATESC
Cele doua contestatii pot fi diferite .. eu v-am explicat in cate exemplare se intocmesc ...dupa raspunsul dat de catre institutie la contestatia dvs , atunci veti promova actiunea in instanta.
am facut plangere prealabila la institutia care a dat decizia conform art.7 din legea 554/2004 contencios administrativ sa atac actul si in instanta acum sau sa astept raspunsul
cum ma sfatuiti