Cum si ce sanse am sa aflu mesajele partenerului meu care am motive de infidelitate si de intentii de interes asupra mea.Am inceput sa nu mai gandesc coerent.nu am putere sa il las pana nu vad cu ochii mei.am nevoie de ajutor am motive si pot sa le demonstrez .si azi am avut puterea sa recunosc aici ca sunt slaba si am cazut in patima alcoolului.am un copil si lam lasat in grija parintilor.As vrea sa am parte de ajutor si de sfaturi ca sa indrept situatia.recunosc k copilului nu ii lipseste nimic e foarte bine dar eu nu mai am putere fara el.partenerul meu nu il aduce aici tot amana.e o istorie povestea mea.dar si o gelozie bolnava
Nu aveti sanse sa aflati continutul mesajelor si in realitate, nici nu aveti nevoie de acele mesaje . Daca nu mai aveti incredere in partener, daca banuiti ca va e infidel, nu aveti nevoie de dovezi pt a vedea ca lucrurile nu sunt ok intre dvs ca parteneri si sa decideti intr-un fel.
Apelati cu incredere la un psiholog, v-ar ajuta sa treceti peste aceasta incercare, sa renuntati la alcool si sa va apropiati de copil.
Ganditi-va cat noroc aveti pt ca parintii va sunt alaturi si au grija de copil.
Adunati-va, viata o puteti trai frumos si fara acel partener.
Legal , nu aveţi dreptul să citiţi mesajele partenerului .Moral, aţi avea acest drept.
Pe de o parte aţi avea acest interes, pe de altă parte, conţinutul lor, dacă aceste mesaje există, v-ar putea produce mai mult rău.
Gândiţi-vă la copilul dvs. doar şi reveniţi-vă , el are nevoie de dvs. , iar faptul că aţi dat dovadă de slăbiciune şi aţi ales alcoolul drept panaceu al durerii dvs. este cea mai nefericită soluţie.
Întrebaţi-vă dacă partenerului dvs. îi pasă de felul în care încercaţi să vă anihilaţi suferinţa.Sau, mai bine, constataţi acest lucru.
Mergeţi urgent la cabinetul unui psiholog, trataţi-vă ţi reveniţi la realitate, luaţi-vă copilul lângă dvs. , fiindcă aveţi o misiune de îndeplinit.
Daţi uitării acest partener, care , dacă face lucrurile pe care le bănuiţi, nu vă merită.
parerea mea este ca , daca rescunoasteti situatia in care va aflati si cereti ajutor este primul pas sa va vindecati...numai ca ar fi mai recommandat sa va adresati unui psiholog bun, acolo este cheia....
uitati-va la copilul dumneavoastra si dragostea pentru el va va da putere....pentru el puteti sa invatati sa va respectti mai mult, deoarece atat gelozia cat si alcoolul au la baza pierderea respectului de sine, nesiguranta. copilul are nevoie de dumneavoastra in primul rand....daca veti incerca pana si relatia cu sotul se poate imbunatatii deoarece, gelozia , mai ales bolnava cum o caracterizati este ca un cancer pentru orice relatie
repet, faptul ca recunoasteti si va asumati este un prim pas....sunteti pe drumul cel bun.
si inca ceva, sfatul meu este sa cereti ajutorul lui Dumnezeu. rugati-va sa va dea putere si veti reusi!