avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 253 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Model de act constitutiv pentru magazin online
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Model de act constitutiv pentru magazin online

Buna ziua si numai bine de la mine!


Aveti cumva sa-mi dati si mie va rog un model de act constitutiv pentru afaceri pe internet, magazin online? Eu am un act constitutiv din anul 2002, nu stiu daca se poate aplica acelasi pentru orice domeniu?
Va multumesc, fericire si bani tuturor!

=D>
Cel mai recent răspuns: Costica33 , utilizator 09:18, 17 August 2012
Gasiti model de act pe site-ul ONRC. : [ link extern ]
Trebuie doar sa inscrieti codul care va intereseaza - eventual ca si activitate principala - 4791 si ca obiecte secundare altele care va intereseaza.
Multumesc frumos, domnule sad.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infiintare srl victoria75 victoria75 Buna ziua ! Vreau sa deschid un magazin online pentru vanzarea produselor de imbracaminte. Dar si un mic atelier pentru productia confectiilor de imbracaminte ... (vezi toată discuția)
Cod caen anagrigorescu anagrigorescu O societate de constructii SRL (activ principala) vrea sa se se reprofileze pe altceva, si probabil ca va vinde persoanelor fizice in legislatie se ... (vezi toată discuția)
Inregistrare activitate secundara alin.m alin.m Buna seara, Pana nu de mult SRL-ul la care sunt adinistrator presta ca activitate principala servicii de publicitate insa am decis sa deschid si un magazin ... (vezi toată discuția)